Teknik

CK Secure

Vänligt, utbrett, överflödigt,

och för alla.

Teknik

Den teknik som webben använder för att sprida information är inte gammal, läs gärna bakgrunden på Internet SOCiety, ISOC.se.

Verktyg och information

De flesta verktyg och den information du behöver för att lösa problem finns på nätet.

Använd möjligheten och leta upp webbsidorna som hjälper dig att sammanställa och ta fram den information som du är intresserad av.

GE Geek finns en stor samling användbar information för IT-tekniker att ta del av,

 

"Denna webbplats är höjdpunkten på år av NOGGRANT samlande av användbara länkar för att hjälpa mig i mitt nuvarande jobb, varje webbplats har inte användbara länkar / artiklar, men det fanns alltid en eller två pärlor som på varje sida som jag besökt. Att hålla dem lättillgängliga och hanterbara blev ganska knepig, så jag skapade den här webbplatsen bara för att hjälpa mig att organisera dem och tillhandahålla en snabb hänvisning."

 

Översattning med hjälp av Google Översätt från GE Geek - PC Tech Quick Reference.

LILLA GUMMAN har man en annan inriktning,

sidan slutade uppdateras 2014-02-14, men finns forfarande kvar,

 

"Välkommen till Lilla Gumman – Sveriges första tekniksajt av tjejer -för alla! Vi har försett våra läsare med prylgalna observationer och teknikfreakiga innovationer sedan februari 2008. Just nu är vi fem skribenter som alla skriver om teknik & prylar på fritiden med mottot: MER PASSION MINDRE PRESTANDA!"

 

Ett av de sista inläggen var:

"Hur ofta sitter du hemma och funderar på om du inte känner någon som skulle kunna hjälpa dig med en sak? Skruva i hop en möbel? Köra skräp till återvinningen? Tvätta bilen?

 

...vad du än behöver hjälp med så kan du lägga upp ett ärende på DoMyTask.se och kanske finns det någon därute som kan hjälpa just dig."

 

-Jag gillar idén och funderar på att anmäla mig som en resurs.

 

 

- Använd webbsidor som hjälper dig med tekniken!